Er Srbija
Avion Er Srbija Foto:BETAPHOTO/Air Serbia

Er Srbija i luksemburška avio-kompanija Lukser zaključile su specijalni propratni sporazum (SPA) koji će putnicima omogućiti veći izbor i bolju povezanost prilikom putovanja izmedju Beograda i Luksemburga, kao i lakši pristup destinacijama u okviru regionalne mreže Er Srbije, saopšteno je danas.

Po navodima te avio-kompanije, saradnja je uspostavljena pošto je Lukser 3. juna pokrenuo direktne letove dva puta nedeljno na liniji Beograd-Luksemburg.

„Raduje nas činjenica da ćemo putnicima obe kompanije omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja. Ostajemo fokusirani na konstantno unapređenje usluge i proširenje saradnje sa našim partnerima“, izjavio je direktor komercijale i strategije u Er Srbiji Jirži Matek.

Komercijalni direktor u kompaniji Lukser, Tomas Fišer, ocenio je da će saradnja sa Er Srbijom omogućiti stranim rezidentima u Luksemburgu da lakše dođu do svojih matičnih država, „kao i da luksemburška zajednica otkrije lepote i nasleđe ovog regiona“.

„Drago nam je što, kroz saradnju sa Er Srbijom, razvijamo našu aktivnost ka tako širokom i važnom području kao što je Istočna Evropa. Naš glavni cilj u Lukseru je da omogućimo zajednicama da se sastaju i ostvaruju komercijalnu i kulturnu razmenu“, naveo je Fišer.

Na osnovu SPA ugovora, putnici Luksera će moći da preko Beograda lete do destinacija Er Srbije, kao što su Atina, Banjaluka, Podgorica i Skoplje dok će Er Srbija svojim putnicima omogućiti letove iz gradova u regionu do Luksemburga preko Beograda, kao i mogućnost putovanja izmedju dva grada preko tranzitnih tačaka kao što su Berlin, Beč, Pariz i Rim.

Avio-karte u okviru SPA ugovora u prodaji su od 1. jula.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)