Foto:Promo

SBB kompanija saopštila je danas da najpopularnija TV platforma u Jugoistočnoj Evropi – EON koja svaki TV pretvara u Smart TV, pružajući najbolju zabavu, raznovrstan i personalizovan TV sadržaj za svakog člana porodice, Video klub sa preko 23.000 naslova, vraćanje omiljenih TV sadržaja do 7 dana unazad, poseban prostor za decu EON Kids - postaje još bolja!

EON Aplikacije i igre. Korak dalje.

Višestruko nagrađivana TV platforma sada u okviru interfejsa na EON Smart Box-u ima novu sekciju

(Apps&Games). SBB korisnicima od danas su svi zabavni sadržaji dostupni u svega nekoliko klikova, video igre i aplikacje sa Google Play Store-a, kao što su YouTube, HBO Max, TIDAL, Da Vinchi i mnoge drugi sada su dostupni u okviru istoimene sekcije.

“Naša misija oduvek je bila da korisnicima pružimo inovativne usluge vrhunskog kvaliteta. Već 20 godina imamo privilegiju da menjamo i unapređujemo način na koji se ljudi zabavljaju. Verujemo da je ovo unapređenje EON platforme samo još jedan od koraka na tom putu”, rekla je Jela Krivokapić, menadžerka za odnose s javnošću SBB kompanije.

EON TV platforma, koju je razvio United Cloud, inovativni centar United Grupe, dostupna je na tržištu Srbije već pet godina, a sada i na tržištu od 40 miliona ljudi! EON je napravio revoluciju na tržištu televizije, a uz dalji razvoj i personalizaciju sadržaja prema navikama svakog člana porodice promenio je način na koji gledamo televiziju.

„Jer, EON Smart Box je zaista pametan. Svaki TV pretvara u Smart TV, a tvoje želje u stvarnost“, zaključili su iz SBB kompanije.

EON platforma dostupna je u okviru SBB EON paketa.

Komentari

Svi komentari (2)