ekonomska kriza
Zoran Drakulić Foto: Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Privrednik Zoran Drakulić ponovo je izabran za predsednika Srpskog poslovnog kluba "Privrednik", saopštilo je ovo udruženje.

„Saglasno inicijativi da se zbog zalaganja i uspešnog vođenja Kluba, gospodinu Drakuliću  produži mandat na još dve godine, članovi su jednoglasno napravili presedan i u trećem  mandatu za predsednika Kluba izabrali gospodina Zorana Drakulić“, navodi se u saopštenju Kluba.

Inače, s obzirom na trenutnu zdravstvenu situaciju u zemlji, ovogodišnja izborna sednica skupštine Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“, održana je elektronski, 15. decembra 2020. godine.

Na  sednici je usvojen godišnji izveštaj o radu i izabrani su novi članovi za organe upravljanja.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Miroljub Aleksić, Miodrag Babić, Raško  Moskovljević, Ranko Sočanac, Toplica Spasojević i Ivana Veselinović, dok su za sastav  Nadzornog odbora izabrani: Dragijana Radonjić Petrović, Zoran Obradović i Nebojša Šaponjić.

„Članovi Kluba, koji reprezentuju najveće srpske kompanije, sa pažnjom prate dešavanja u  procesima kreiranja poslovnog ambijenta, naročito u ovom trenutku kada je cela privreda  pogođena posledicama pandemije koronavirusa. Kao i uvek članovi će se zalagati za  maksimalnu uključenost realnog sektora u procese definisanja konkretnih politika i mera“, zaključuje se u saopštenju kluba „Privrednik“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar