Foto: Promo

Započni novu godinu nikad bolje! Počevši od prvog, a zaključno sa sedmim januarom, imaš priliku da izdominiraš i osvojiš vredne nagrade tokom druge faze PRAZNIČNE DOMINAZZIJE na onlajn kazinu. Akcija je počela 20. decembra i prva faza protiče više nego uspešno. Već 350 takmičara preuzelo je ukupno 960.000 dinara, a do nove godine još 175 igrača će povećati novčani saldo na svom Mozzart nalogu.

Dočekajte Božić u dobrom raspoloženju, jer već od prvog januara kreće otvaranje poklona spremnih za drugu fazu takmičenja. Ukupan nagradni fond dominazzije iznosi neverovatnih OSAM MILIONA dinara, a vredne robne nagrade spremne su za one kojima za malo izmakne prvo mesto i epitet najboljeg pojedinca. Priključite se što pre, uživajte u prazničnim radostima i proslavite Božić u sjajnom raspoloženju.

MILIONI poklona te čekaju. Izdominiraj na mozzartbet.com/dominazzija!

Sve nagrade koje igrač može da osvoji tokom promotivnog takmičenja se evidentiraju kao uvećanje stanja njihovog naloga – u delu evidencionog računa za „kazino“, i smatraju se dodatnim dobicima igrača koji su ostvareni po osnovu ostvarenog prometa po osnovu učešća u posebnim igrama na sreću u skladu sa Zakonom o igrama na sreću („Sl. glasnik RS“, br. 18/2020).

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar