Beograđani, još dve nedelje za reprogram duga za Infostan

Biznis 24. jul. 202010:16 > 10:25
Podeli:
Foto: N1

Akcija reprograma duga za infostan završava se 6. avgusta, do kada će korisnici po najpovoljnijim uslovima moći da zaključe ugovor o priznanju duga i otplati na rate, podsećaju iz JKP "Infostan tehnologije".

To preduzeće poziva sve zainteresovane korisnike da iskoriste priliku i u naredne dve nedelje reprogramiraju svoja dugovanja, jer dodatnog produžetka akcije neće biti, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Grada Beograda.

Od početka akcije do sada dug je reprogramiralo oko 15.000 korisnika.

Podseća se da je to preduzeće po okončanju vanrednog stanja, uvedenog usled epidemije kovida 19, izašlo u susret i produžilo akciju reprograma duga za dodatnih 90 dana, kako bi svi zainteresovani imali dovoljno vremena da u periodu od dodatna tri meseca ugovore plaćanje svojih dugovanja na rate, uz otpis celokupne kamate.

Korisnicima koji zaključe reprogram duga se otpisuje celokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovornih odredbi, pri čemu mogu da odaberu broj rata i željeni model otplate preostalog duga.

Plaćanjem duga u celosti otpisuje se 15 odsto preostalog glavnog duga, za plaćanje duga na tri mesečne rate otpisuje se 12 odsto, za šest rata otpisuje se 10 odsto preostalog glavnog duga, dok se za 12 rata otpisuje pet odsto preostalog glavnog duga.

Svi zainteresovani za reprogram duga mogu da dođu u bilo koju ekspozituru ili sedište preduzeća svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova, gde će dobiti predlog ugovora o priznanju duga.

Sva pitanja o reprogramu duga mogu se uputiti na imejl adrese ekspozitura preduzeća i na imejl [email protected], kao i putem besplatnog pozivnog centra 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža i broja 011/3954-420 za pozive iz mobilnih mreža.

Potpisnici ugovora u obavezi su da overe potpis kod javnih beležnika i dostave ga JKP-u „Infostan tehnologije“, nakon čega ce dobiti kompletan plan otplate sa rokovima dospeća ugovorenih rata.

Iz „Infostana“ podsećaju da se, u skladu sa preporukama zaštite od virusa korona, broj korisnika u ekspozituri ograničava na dva, na ulazu je obavezna dezinfekcija obuće i ruku, a u samoj ekspozituri je obavezno nošenje maski, uz držanje rastojanja od najmanje dva metra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar