Zapaljen automobil bivšem predsedniku opštine Sjenica

Hronika 02. nov. 202010:58
Podeli:
Foto: Facebook/sjenickenovine

Sinoć, nešto pre ponoći u centru Sjenice izbio je požar na automobilu čiji je vlasnik bivši predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović i bivši potpredsednik stranke Sulejmana Ugljanina SDA Sandžaka.

Automobil je u trenutku požara bio parkiran u dvorištu ispred ispred porodične kuće bivšeg predsednika opštine Hazba Mujevića. Na licu mesta izašli su pripadnici Vartrogasne stanice Sjenica koji su sanirali požar i pripadnici policijske uprave Sjenica, koji su izvršili uviđaj.

Za sada nema zvaničnih informacija da li je do požara došlo usled kvara na automobilu ili je isti podmetnut.

Hazbo Mujović je potvrdio da je zapaljen njegov automobil, i da je požar apsolutno podmetnut.

„Ležao sam na prvom spratu moje kuće, bilo je tačno 11:05 znam po vremenu koje je bilo na tv kanalu koji sam pratio, začuo sam eksploziju, najpre sam pomislio da se radi o topovskom udaru. Nakon toga, supruga i ćerkica su videle da auto gori i obavestile me o tome, kada sam izašao video sam da je benzin razliven sa desne strane i da gori auto“, kaže Mujović.

On nije hteo da precizira i nagađa ko je naručio, a ko počinio ovo delo ali je za portal Nova.rs rekao da je apsolutno u pitanju politički čin.

„Uživam veliko poverenje građana, građani su to potvrdili na svim dosadašnjim izborima koji su održani, moj povratak u politiku, definitivno ima veze sa ovim činom, nekome smeta moj povratak, i na ovaj način je želeo da mi pošalje jasnu poruku“, navodi Mujović.

Mujović je rekao da i da ovo nije prvi put da bude meta nemilih događaja, u poslednjih par godina dobijao je razne poruke i pretnje, od strane političkih suparnika ali i od strane ljudi koji su želeli da profitiraju od njegove funkcije mesta predsednika Opštine Sjenica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar