Celo naselje tuguje za stradalom devojčicom: Na vratima stana njena slika

Hronika 26. jan. 202213:45 > 13:53
Podeli:
Foto:Nova.rs

Stanari zgrade u kojoj stanuje porodica devojčice I. T. (10), koju je sinoć u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu pregazio kamion, u šoku su posle stravične tragedije koja se dogodila.

Na vratima stana višespratnice u Ulici dr Ivana Ribara, gde je živela malena devojčica, stoji zalepljena njena crno-bela fotografija.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Komšije kažu da I.T. (10) i njenu porodicu znaju kao fine ljude, intelektualce, a da su deca lepo vaspitana. Poginula I.T. ima stariju sestru.

Pročitajte još:

"To su predivna deca, one su imale mezimicu, jednu mačku koja je bila u ulazu i o kojoj su one brinule, po tome smo ih svi znali", rekao je jedan od stanara zgrade u Ivana Ribara.

Devojčica je poginula pokušavajući da pređe ulicu van pešačkog prelaza, u blizini autobuske stanice. Ona se, najverovatnje, vraćala iz škole a kada je izašla iz autobusa, htela je da pređe ulicu pre pešačkkog jer se zgrada u kojoj je stanovala nalazi direktno naspram autobuskog stajališta.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Ona je pokušala da pretrči ulicu koja ima tri trake, ali nije uspela. U trećoj traci na nju je naleteo kamion, "kiper", pun zemlje. Devojčica je stradala na mestu, nije imala šanse.

Vozač M. M. (34) je uhapšen i njemu je određeno policijsko zdaržavanje posle čega će biti izveden pred tužioca, a na teret mu se stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

 

BONUS VIDEO: Nesreća kod Beograda u kojoj su poginuli brat i sestra

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar