Užas na Svetom Stefanu: Mladić (24) nađen mrtav u apartmanu

Svet 08. avg. 202122:40
Podeli:
Sveti Stefan
Foto: Shutterstock

Državljanin Bosne i Hercegovine B.T. (24) pronađen je bez znakova života u apartmanu na Svetom Stefanu, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

POGLEDAJTE JOŠ:

Inspektori Centra bezbednosti Budva su po nalogu višeg državnog tužioca izvršili uviđaj, a telo mladića upućeno je na obdukciju.

U budvasku stanicu policije dovedeno je više osoba, uglavnom prijatelja mladića sa kojima je bio na odmoru.

Kako saznaje portal Avaz od izvora bliskog istrazi iz crnogorske policije, veče pre kobnog događaja V.T. je bio na zabavi sa svojim prijateljima i sa još nekoliko mlađih osoba iz susednih apartmana.

Prema preliminarnim rezultatima medicinskog pregleda tela, smrt je nastupila gušenjem. Ipak, telo mladića se trenutno nalazi na obdukciji, čiji će nalaz potvrditi tačan uzrok smrti.

Prijatelji dali izjave inspektorima

Mladićevi prijatelji dali su izjave inspektorima o njegovom kretanju prethodne noći.

Uz njih, u svojstvu građana izjavu su dale i devojke iz Srbije koje su bile u kontaktu sa V.T. i njegovim prijateljima. One su bile smeštene u susednom apartmanu.

Porodica nesrećnog mladića tragičnu vest je veoma teško podnela, kao i njegovi prijatelji. Od izvora bliskog istrazi, Avaz saznaje da inspektori užurbano rade na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do smrti mladića.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar