Princ Vilijam zahteva da se u seriji „Kruna“ ne prikaže Dajanin intervju

Svet 28. okt. 202116:16
Podeli:
Foto: EPA-EFE/PHIL NOBLE

Serija "Kruna" u protekle četiri sezone prikazala je brojne situacije koje su se u poslednjih 50-ak godina dogodile u kraljevskoj porodici. Međutim, kraljevska porodica nije bila previše zadovoljna prikazivanjem tih scena jer su zadirale u njihovu privatnost, a čini se da neće biti oduševljeni ni novom sezonom.

PROČITAJTE JOŠ:

U petoj sezoni će se i dalje obrađivati odnos princa Čarlsa i princeze Dajane, samo što će u njihovu priču biti upletena i Kamila, njegova sadašnja supruga. Kako piše Dejli mejl, ekranizovaće se i Dajanin intervju sa bivšim BBC-jevim novinarom Martinom Baširom, prenosi Index.hr.

„Bilo nas je troje u tom braku“, rekla je tada Dajana novinaru, aludirajući na Čarsovu vezu sa Kamilom.

Međutim, princ Vilijam zahteva da se taj intervju više nikada ne prikazuje ni spominje. Netfliks je njegove molbe odlučio da ignoriše, a BBC tek će ih delimično uvažiti.

Generalni direktor BBC-ja Tim Dejvi rekao je kako sporni intervju više nikada neće biti emitovan u celosti, ali da će BBC i dalje koristiti neke njegove delove.

No „Kruna“ će ga, izgleda, rekreirati u celosti.

„Kreatori ‘Krune’ taj intervju vide kao ključni trenutak u petoj sezoni. Za pisce, burni brak između Čarsla i Lejdi Dajane doveo je do njenog intervjua u Panorami, a posledice te odluke odrazile su se i na poslednjih nekoliko meseci njenog života“, rekao je izvor za Dejli mejl.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar