Suzavac u Budvi, Carević odvezen u nepoznatom pravcu

Svet 17. jun. 202012:52 > 13:09
Podeli:

Carević i Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine Budva, a potom iz policijske stanice odvedeni sa zadnjeg ulaza u nepoznatom pravcu, dok je policija bacala suzavac na okupljene građane koji su skandirali da se uhapšeni odmah puste.

Gradonačelnika Budve Marka Carevića i predsednika Skupštine opštine (SO) Budva Krsta Radovića policija je izvela na sporedni izlaz stanice policije, smestila ih u auto i odvezla u nepoznatom pravcu, pišu Vijesti.

Ispred stanice policije su neredi pošto su je građani okružili, a policajci stavili gas maske, nakon što su bacali suzavac na okupljene.

Policija poziva građane da se raziđu, a oni odbijaju.

Carević i Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine Budva.

Uhapšeni su i menadžer Opštine Budva Milo Božović, sekretar za investicija Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović, šef Carevićevog kabineta, kao i Đorđe Vujović, Carevićev savjetnik.

Pročitajte još:

Uhapšeni su i sin i brat Marka Carevića. Carević se dok je bio u stanici policije pojavio na prozoru i pokazao da mu je noga u zavoju.

Pozdravljen je skandiranjem. Policija je tokom akcije hapšenja upotrebila hemijska sredstva, a polomljena su stakla na zgradi Opštine.

U toku je menjanje brava na opštinskim kancelarijama.

Foto: Printscreen/YouTube/Vijesti Online

Lider Crnogorske Vladimir Bulatović i odbornica Demokratske partije socijalista (DPS) Snežana Kuč koje su odbornici Demokratske partije socijalista, Crnogorske, Socijaldemokrata i nezavisni odbornik Stevan Džaković 11. juna izabrali za vršioce dužnosti predsednika Opštine Budva i predsednika Skupštine opštine Budva ušli su danas u zgradu Opštine Budva u pratnji policije.

Ispred stanice policije okupili su se članovi porodica uhapšenih funkcionera.

Oni negoduju i traže da se uhapšeni puste.

Poslanici DF Milutin Đukanović i Marina Jočić su ispred stanice policije.

Jočic je tražila da uđe u stanicu policije i tvrdila da policajac nema identifikaciju.

Komentari

Vaš komentar