Podeli
Zdravko Krivokapic
Zdravko Krivokapić Foto:EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

U Podgorici je počeo sastanak mandatara Zdravka Krivokapića sa liderima iz koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", zakazan kako bi se pokušale rešiti nesuglasice oko formiranja vlade.

Pročitajte još:

Sastanku prisustvuju lideri Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Demokratske narodne partije Milan Knežević, Pokreta za promjene Nebojša Medojević, Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, Demosa Miodrag Lekić i Građanskog pokreta URA Dritan Abazović. Sastanku prisustvuje i potpredsednik Demokrata Momo Koprivica, prenose Vijesti.

Na zajedničkom sastanku bi, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da rasprave problemi oko toga kome će pripasti ministarsko mesto u Ministarstvu unutrašnjih poslova na koje sada pravo polaže Nova srpska demokratija, a zahteva ga “Crno na bijelo”, namera mandatara da proveri kvalifikovanost kadrova nepristajanjem da olako prihvati imena koje bi mu partije dostavile. U pozivu, mandatar je naveo da je on povodom “konačnog formiranja vlade”.

BONUS VIDEO

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar