Plenković zamenio naslovnu sliku na Fejsu, pljušte komentari

Svet 18. apr. 202113:32
Podeli:
Andrej Plenković
Andrej Plenković Foto: EPA-EFE/FRANCISCO SECO / POOL

Hrvatski premijer Andrej Plenković promenio je naslovnu fotografiju na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sad je bitno“, stoji mu sada HDZ-ov predizborni slogan na naslovnoj fotografiji. Čim je osvanula nova objava, krenuli su i komentari koji, da se pretpostaviti, verovatno nisu oduševili Plenkovića.

„Još jedan talas lopovluka pred nama“, „Tu si u pravu. Sad je bitno delovati. 30 godina izdaje i pljačkanja svega stvorenog u bratstvu i jedinstvu je stvarno prekopreviše, kao i zapošljavanja isključivo nestručnih osoba iz bilo kojeg familijarnog stabla, a kamoli deljenja statusa branitelja ljudima koji ne znaju ni pištolj rastaviti, a kamoli što drugo…“

Posted by Andrej Plenković on Saturday, 17 April 2021

„Sad je bitno?? Znanje je uvek bilo bitno. Vi ste svoje dokazali. Dokazali ste da ste pravi stručnjaci. Uništavate državu svakim danom sve više, a ovce i dalje glasaju za vas. Gebels bi vam zavidio na propagandi i upravljanju masama“, „Je, sad je bitno da u što većem broju izađemo na izbore i da vas maknemo sa vlasti“, „Tako je, sad je bitno ostati u fotelji i nastaviti krasti“, „Bitno je da ovaj put čim manje ljudi glasa za vas“, „Bitno je da nestanete“, samo su neki od poruka ispod Plenkovićeve objave.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar