„Nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi“

Svet 07. maj. 202116:35
Podeli:
Nebojša Medojević Foto: N1

Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta, smatra da nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi i dok DPS politički deluje.

Pročitajte još:

„Izborna je kampanja. I prirodno su i očekivani malo oštriji tonovi. Mlade kolege iz demokrata još ne mogu da se snađu u saradnji sa Krivokapićem. Nije to lako. On menja stavove nekoliko puta na dan, a očigledna je opsesivna simpatija prema Đukanoviću, koju mu je verovatno usadila rektorka Vojvodić, čija je bio desna ruka i leva noga“ kaže Medojević.

„Kada mlade kolege lideri demokrata malo odrastu, formiraju svoju porodicu, dobiju svoju decu, shvatiće i sve moje dileme, bitke i greške. Svako vreme nosi svoje breme. I ja sam u njihovim godinama verovao u ideju da Crna Gora može biti demokratska, pravna, ekonomski razvijena država. Verovao sam u magični i zavodnički sjaj stare dame Evrope i u uticaj međunarodne zajednice“, dodaje on.

„Danas sa 55 godina stvari gledam malo drugačije. Volim Crnu Goru mnogo, ali svoju porodicu volim još više. Zato kolege lideri Demokrata, ženite se i stvarajte porodicu, volite i poštujte svoje supruge i njegujte decu i čuvajte našu tradiciju i našu pravoslavnu veru. U Crnoj Gori ne postoji mafija. Postoje samo braća Đukanović koji su nam oteli državu, uzeli sve nas kao taoce i naplaćuju reket. Uhapsimo braću Đukanović, zabranimo DPS kao političko krilo mafije, pohapsimo sve funkcionere DPS-a, njihove tajkune i švercere i oduzmimo im opljačkano i vratimo narodu. Nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi i dok DPS politički deluje“, napisao je Medojević, a u objavi je na Fejsbuk stranici Demokratskog fronta.

MEDOJEVIĆ: Kolege lideri DEMOKRATA, ženite se, volite vaše supruge i njegujte djecu – porodica je važnija od dnevne…

Posted by Demokratski front on Friday, 7 May 2021

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar