Pričali smo s Ammarom o Stevanu iz Survivora: Kada izađe, treniraću ja njega

Survivor 11. apr 202215:26 > 15:37
Podeli:
Foto: Dejan Radić

Stevan Stevanović jedan je od najpopularnijih učesnika Survivora i definitivno onaj o kojem se najviše priča. Dok jedni neprestano komentarišu njegov fizički izgled i kažu da je ubedljivo najzogodniji i najsnažniji takmičar, drugi su oduševljeni njegovom smirenošću. U svakom slučaju, nema nikoga ko je imun. Stevan je diplomirani ekonomista, profesionalni igrač ragbija, Instagram influenser, ali i personalni trener. Jedan od njegovih "klijenata" u teretani je i popularni glumac Ammar Mešić.

Glumac Ammar Mešić, najpoznatiji po ulozi u seriji „Igra sudbine“, objavio je nekoliko video snimaka iz teretane koji su izazvali lavinu reakcija njegovih pratilaca na Instagramu. S obzirom na to da je ranije trenirao sa Stevanom Stevanovićem, učesnikom aktuelnog televizijskog, takmičarskog šou programa Survivor, njegovi pratioci su se zapitali – kime je zamenio Stevu?

PROČITAJTE JOŠ

Ammar, koji je tokom proteklih godinu dana često objavljivao fotografije i snimke iz teretane, sada je pokazao svoj evidentan napredak i napumpane mišiće. Ovoga puta, s obzirom na to da je već mesec dana na Dominikanskoj Republici, za to nije zadužen njegov personalni trener, zvezda Survivora.

U razgovoru za Nova.rs, Ammar Mešić pričao je o Survivoru, Stevanu, njihovim zajedničkim trenizima, a našalio se i da će, kada Steva izađe iz takmičenja, doći kod njega na trening.

Je l uspevaš da gledaš Survivor?

"Gledam Survivor kada stignem, zbog snimanja i obaveza ne mogu da ispratim sve, ali obično kod kuće uveče vratim, premotan i pogledam šta se dešava."

Kako ti se čini Steva?

"Mislim da je Steva od svih njih i psihički i fizički najspremniji za preživljavanje. Mislim da će pobediti. On je miljenik publike, a deluje i da je najbolji."

Svi komentarišu, pa i on, da mu je jako teško da živi na pirinču i kokosu. Kako misliš da uspeva?

"Kako uspeva da izdrži bez hrane ne znam, jer znam koju količinu hrane jede kada smo bili na Zanzibaru. Znam da i u Beogradu puno jede, znam koliko kalorija dnevno unosi i to mu baš teško pada, pretpostavljam. Mada, tu je najbitnija psihička spremnost - a on to definitivno jeste."

Foto: Instagram/ ammarsadvam

Je l ti se čini da je smršao?

"Smršao je, ali verujem da će on, pošto je u treningu deset godina unazad, uspeti da se jako brzo vrati u stanje pre Survivora. Mislim da će, kada se vrati iz Dominikanske Republike, on malo trenirati kod mene, a ne ja kod njega. Da mu pokažem par vežbi."

Sa kim sada treniraš, kada nema Stevana?

"Trenutno treniram sa Markom Novakom, svojim novim, trenutnim trenerom. Nastavljam vežbe koje sam radio i sa Stevom. Nije loše nekada imati malu promenu."

Za koga navijaš u Survivoru, osim Stevana?

"Ne navijam ni za koga drugog. Navijam za Stevu."

Survivor 2022 takmičenje nova s
Stevan Stevanović Foto: Survivor/Promo

Jedna od takmičarki je i glumica Mina Nikolić, tvoja koleginica. Kako ti se ona čini?

"Minu poznajem jako dugo, ona je super glumica, super koleginica, deluje mi i da je ona poprilično jaka i stabilna. Svi oni mi se sviđaju i kao tim, a i ovako, mislim da zato i konstantno pobeđuju. O Mini imam jako pozitivno mišljenje, super se snašla u svemu ovome."

Foto:Promo/Dejan Radić

Mešić se inicijalno proslavio kao prvi Srbin koji je bio deo HBO spektakla "Igra prestola". Nakon toga je dobio jednu od glavnih uloga u seriji "Igra sudbine". Pored svog glumačkog angažmana, publika na njegovom Instagramu često može da vidi i njegove fotke s putovanja, ali i slike iz teretane.

Na jednom takvom putovanju, oko Nove godine, bio je upravo sa Stevanom, njegovom devojkom i zajedničkim društvom.

"Tridesetog decembra idem na Zanzibar, to će mi biti pravi odmor. Idem s trenerom Stevom i njegovim društvom, oni su me prihvatili kao da se znamo ceo život. Treniraću sa njima, raditi na sebi i psihički i fizički, a malo se i odmarati", rekao je Mešić u intervjuu za Nova.rs početkom decembra prošle godine.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Mina je presrećna jer sigurno ostaje u Survivoru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar