Podsećamo vas na najbolje momente iz svetskih Survivora

Survivor 17. okt. 202113:35 > 19. okt. 2021 10:35
Podeli:
Survivor Foto:Promo

Jedan od najuspešnijih svetskih televizijskih formata "Survivor", koji već više od dve decenije niže izvanredne rezultate i zabavlja gledaoce širom sveta uskoro stiže i na Nova S.

Survivor je televizijski format čije je snimanje smešteno na predivnoj egzotičnoj lokaciji koji gledaocima omogućava ultimativno uzbuđenje. Premijerno je prikazan u Americi, 31. maja, 2000. doine.

Do sada je tamo prikazana 41 uspešna sezona. U videu u nastavku teksta pogledajte 20 najboljih momenata iz svetskih Survivora.

Pročitajte još:

Upravo zbog ovih scena ne čudi zato što je format dobitnik brojnih nagrada, poput Emmyja.

Prelepa Dominikanska Republika, mikro lokacija izolovana od sveta, postaće dom takmičarima Survivora koji su spremni da rizikuju sve kako bi ispitali svoje granice, fizičke i psihičke.

Učesnici se takmiče u izazovima, uključujući testiranje fizičkih sposobnosti poput trčanja i plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti poput zagonetki i izazova izdržljivosti, a sve s ciljem da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge nedeljne nagrade koje će im olakšati život na ostrvu.

Da bi bili uspešni, takmičari pre bilo koga drugog moraju da pobede sami sebe kako bi opstali u ovom show-u. Ključna je njihova motivacija, snaga i izdržljivost. Upravo zato show je pun iznenađenja i preokreta i nekada naizgled najslabija karika je zapravo najjači kandidat za pobedu. Pobeda u show-u podrazumeva i novčanu nagradu.

Survivor donosi igru iskušenja, izdržljivosti u kojoj samo najspremniji mogu opstati.

Prijavite se popunjavanjem formulara na ovom LINKU.

Pripremite se za najveće televizijsko uzbuđenje!

BONUS VIDEO: Survivor Promo

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar