Martina Vrbos: Survivor je igra koju igraš da bi pobedio

Survivor 16. nov. 202109:05
Podeli:
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Jedan od najpopularnijih svetskih televizijskih formata, Survivor, uskoro stiže i na TV Nova S, a hrvatska pevačica Martina Vrbos osvojila je simpatije regiona učešćem u upravo u ovom formatu, jer se prikazala po neposrednosti i dobrim odnosima sa ostalim takmičarima.

Pročitajte još:

U razgovoru za portal Nova.rs, Martina se prisetila takmičenja i otkrila kako je njoj u sećanju ostao taj period.

„Ih, predivno. Sednem tako s Vladom i pričamo uvek, kako nam je bilo predivno. Sad smo venčani kumovi, eto nešto lepo mi je i Survivor doneo. Ma super je bilo“, ističe Martina.

S obzirom na to da je uveliko počela prijava za novu sezonu Survivora koja će se prikazivati na TV Nova S, pevačica je imala i savete za buduće takmičare.

„Prvo da ne zaborave da je to igra – igre se igraju da pobedis i na to uvek neka idu. Budite mudri, pametni i ne pretvarajte se da vam nije stalo do nagrade. Te fore da ispadnes veliki covek ispred kamera i da kao niko nije došao da pobedi nikada ne prolaze. Budite mudri, smišljajte kombinacije, nađite sebi para da vam čuva ledja i 3,2,1… kreni. Čoveče ne ljuti se… It’s just a game“, poručila je pevačica.

Snimanje ovog nesvakidašnjeg šoua smešten je na egzotičnoj lokaciji, a upravo vi možete biti učesnik i tako doživite jedinstveno životno iskustvo.

Ako ste spremni na to da se izvesno vreme odreknete blagodeti modernog života i testirate svoju snagu i izdržljivost, Survivor je idealna prilika za to.

Kako izgleda takmičenje u Survivoru?

Učesnici se takmiče u izazovima, uključujući testiranje fizičkih sposobnosti poput trčanja, plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti, poput zagonetki i izazova izdržljivosti. Cilj je da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge nedeljne nagrade koje će im olakšati život na ostrvu, a najvažnije je da takmičari pobede sami sebe.

Survivor je šou pun iznenađenja i preokreta. Stoga, nekada naizgled najslabija karika je zapravo najjači kandidat za pobedu.

Kako da se prijavite za Survivor?

Deo ove igre bez granica, pune iskušenja i nepredvidivih situacija, možete biti i vi, ako POPUNITE FORMULAR NA OVOM LINKU.

Naravno, pobedniku Survivora sledi velika novčana nagrada.

Jedno od najvećih uzbuđenja u istoriji televizije uskoro počinje s emitovanjem na kanalu televizije Nova S.

BONUS VIDEO: Andrej Maričić: „Survivor“ je iskustvo koje menja život

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar