Juta Lirdam
Juta Lirdam; Foto: Instagram Screenshot Jutta Leerdam

Juta Lirdam je poznata holandska klizačica, a na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu već je postala prva zvezda.

Holanđanka je jedna od favoritkinja u brzom klizanju na 1.000 metara gde se očekuje da osvoji makar neku medalju, ali je sa nepunih 23 godine već uradila ono o čemu mnoge njene kolege mogu samo da sanjaju. Uostalom, već je postala svetska šampionka, pa je sa velikim ambicijama stigla u Kinu.

PROČITAJTE JOŠ

Sigurno je Mikaela Šihrin najpoznatija sportistkinja koja će se takmičiti u Pekingu ovog meseca, ali bi zvanje prve zvezde lako mogla da joj ukrade Lirdam.

Ova dama iz Holandije ima već dva miliona Instagram pratilaca koje je sakupila u nekoliko meseci kada je počela da objavljuje snimke na ovoj platformi.

Ona profesionalno pristupa i svom nalogu na ovoj mreži, pa ima i izuzetno ozbiljnu produkciju. Upravo zbog toga je uspela da zarađuje pravo malo bogatstvo od Instagrama, a procenjuje se da godišnje zaradi nekoliko stotina hiljada evra samo kroz različita sponzorstva.

Ona oduševljava fotografijama sa treninga, ali i izlazaka ili vežbanja u prirodi, pa, ipak, teško se moći naći neka koja bi mogla da je kompromituje.

Mnogi smatraju da je upravo ona najlepša sportistkinja Igara u Pekingu.

BONUS VIDEO Zurab Datunašvili: Tonuo sam na dno, onda se pojavila Srbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar