Joker Guarana

U Srbiji je svima dobro poznato energetsko piće, a sada je i 300 miliona Amerikanaca uživo u programu najveće sportske medijske platforme na svetu po prvi put videlo čuvenu Guaranu, i to Joker Guaranu sa potpisom Nikole Jokića!

Nikada do sada nije se desilo da se bez prethodno plaćene reklame u programu američke nacionalne televizije pokaže jedan takav proizvod, pogotovo ne iz Srbije.

U želji da da odgovor na pitanje kojim se bavi ceo svet – odakle Nikola Jokić crpi svoju nezaustavljivu energiju, poznati američki novinar izvukao je limenku Joker Guarane i implicirao da je upravo to izvor neverovatne igre srpskog asa. 

„Pre svega, izgleda da je Ričard Džeferson konačno počeo da pije Džokerov energetski napitak. Pravo iz Srbije! Popij to do dna, pomoći će ti sa dodavanjem. Koliko je to realistično! To je prava stvar, Joker energetsko piće“, vikao je voditelj Zek Lou dok je u kameru pokazivao Joker Guaranu.

Aktuelni MVP NBA lige tako je još jednom dobio salvu pohvala, a kompanija Knjaz Miloš i proizvod iz Srbije promociju na američkoj nacionalnoj televiziji. Milioni Amerikanaca mogli su da vide istorijski trenutak kada se domaće piće pojavljuje u programu, a jedan od najboljih srpskih brendova vezan je uz čoveka koji na najbolji mogući način reprezentuje svoju zemlju.

Mnogo je bilo komentara navijača da bi želeli da probaju ovo piće nakon što ga je Zek Lou tako energično predstavio, pa nema sumnje da smo još jednom dokazali da kvalitet koji dolazi iz Srbije ne poznaje granice.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare