Foto: Instagram/EPA-EFE/ADAM DAVIS

Njena lepota oduševila sve.

Viktor Vembanjama apsolutno je najveći košarkaški hit u ovom trenutku nakon što je prema očekivanjmima izabran za pprvog pika na draftu od strane San Antonija.

Nije bilo dileme kada je u pitanju jedan od najvežih talebata novog doba i o njemu se mesecima pričalo kao o najvećim NBA zvezdama.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, iako je u noći drafta bio najveća priča, ipak nije uspeo da bude u centru pažnje.

I to ne zbog konkurencije, već zbog rođene sestre Iv, inače košarkašice i basketašice, koja je „ukrala šou“ i privukla mnogo pažnje atraktivnim izgledom.

Njegova izuzetno lepa sestra bila je deo delegacije koja je Viktora pratila na NBA draftu, a mnogima je privukla pažnju više nego brat koji će u budućnosti biti jedna od najvećih zvezda u ligi.

Lepo lice, kovrdžava kosa i osmeh koji obara sa nogu bili su njeni aduti dok je Viktor biran na draftu, a broj njenih pratilaca na društvenim mrežama vrtoglavo je porastao nakon što je primećena. Pogledajte kako ona izgleda.

Foto: IMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Inače, Iv Vembanjama nije samo lepo lice koje se povremeno pojavljuje i „šlepa“ na slavu svog mlađeg brata. Ona je košarkašica Monaka i sa tim timom se takmiči u francuskom prvenstvu, a često je možemo videti i na 3×3 terenu. Obožava basket i veoma je dobra u tome, pa je tokom prethodnih godina igrala čak i za reprezentaciju Francuske.

View this post on Instagram

A post shared by Eve… (@eve_wemba)

U narednim godinama će i njena košarkaška karijera biti pod okom javnosti, jer je pojavljivanjem na NBA draftu skrenula pažnju na sebe. Teško da će na košarkaškom terenu doživeti popularnost mlađeg brata, ali itekako ima priliku da čitav svet sazna za nju!

BONUS VIDEO Marina Maljković na poluvremenu razgovara sa košarkašicama Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar