Posebne emocije pokazali su vaterpolisti Srbije po sletanju u Beograd, suze nisu krili, a kapiten Filip Filipović otkrio je i kakav je bio selektor Dejan Savić tokom Olimpijskih igara.

Sedmorica veličanstvenih oprašta se od reprezentacije, pa su po dolasku iz Tokija rešili i da zapevaju.

Selektor Savić slomio se kada je Stefan Mitrović zapevao „A sad adio“ i po sletanju, a potom i na zvaničnoj konferenciji kada je jedan od onih koji se oprašta napravio šou.

PROČITAJTE JOŠ

Rasplakao se legendarni selektor, zbog toga nije mogao da dođe do reči i zamolio je sve da mu daju malo vremena da sredi utiske.

Daleko rečitiji bio je kapiten Filip Filipović.

„Velika je privilegija biti deo ove ekipe, kapiten na kraju ove divne epizode, na kraju najlepšeg i za neke od nas poslednjeg plesa. Verovali smo do kraja, hvala ovom čoveku pored nas, pored mene (selektor Savić, prim.aut), što je verovao u nas i što nas je trpeo. Potajno je plakao i molio se da se sve ovo završi kao što se završilo“, poručio je Filipović.

Srbija je vezala dva olimpijska zlata na Igrama, tron iz Rija odbranila je u Tokiju pobedom u finalu nad Grčkom.

„Vredelo je svakog trenutka treninga, maltretiranja, utakmica, onoga što je van bazena, što nikad nećete saznati. Već sada smo celu naciju učinili ponosnom, familiju, prijatelje, mnogo je odricanja iza ovoga. Kada se sve ovako završi, dobije se viši smisao. Hvala Srbijo, ovo je za vas“, zaključio je kapiten zlatnih momaka.

BONUS VIDEO: „A sad adio“ i suze Dejana Savića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar