Foto: Promo

Kako bi svim fanovima Olimpijade dočarala Duh igara u Tokiju, TRIK - zvanična grickalica Olimpijskog tima Srbije ovoga leta realizuje nagradni Konkurs TRIK – DEO OLIMPIJSKOG DUHA za sve ljubitelje sporta.

Konkurs je otvoren od 14. jula do 11. avgusta, a svi zainteresovani potencijalni takmičari u svakom trenutku mogu da se pridruže Trik klubu TRIK – DEO OLIMPIJSKOG DUHA u mobilnoj aplikaciji STRAVA putem koje se realizuje nagradni Konkurs.

Svake nedelje, takmičarima se zadaje „Nedeljni Challenge“ koji podrazumeva da učesnici putem navedene aplikacije, na mapi iscrtavaju najduži ili najlepši oblik jednog od Trik proizvoda (štapić, pereca, ribica, srce). Iscrtani oblici se prate u realnom vremenu, a na nedeljnom nivou nagrađuje se 10 najboljih takmičara sa vrednom opremom Olimpijskog Tima Srbije.

Foto: Promo

“TRIK Nagradni konkurs samo je još jedan u nizu projekata kojim želimo da ukažemo na značaj sporta i zdravog života ali i da podstaknemo ljude da se pokrenu i osvoje vrednu Olimpijsku opremu.

Pravila Konkursa i ostale bliže informacije vezane za sprovođenje Konkursa možete pronaći na linkovima Organizatora TRIK Viber grupa i na instagram stranici @trik_banini.

Foto: Promo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar