Komšije i deca oduševili Mandićevu: „Milice, ti si naše zlato“

Tokio 2020 08. avg. 202119:35 > 20:30
Podeli:
Mural Milica Mandic
Milica Mandić kraj murala njoj posvećenog Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Cveće, natpisi "Milice, ti si naše zlato", "Milica je moja komšinica", "Volimo te, Milice" i mnogo roditelja sa decom dočekali su Milicu Mandić u naselju Stepa Stepanović u Beogradu u nedelju predveče.

PROČITAJTE JOŠ...

Srpska šampionka i osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju u tekvondou dobila je mural u naselju u kom ima stan od 2013. godine i ispred njega se okupio komšiluk da je pozdravi.

Već oko 19 časova bilo je okupljeno nekoliko desetina Beograđana, a broj se samo uvećavao, pa su uglovi ulica Generala Štefanika i Timočke divizije sa svih strana bili popunjeni već dvadesetak minuta kasnije.

Za Milicu su unapred spremljene i konfete, puštene kada je uz aplauz počela da pristiže niz ulicu. Mandićevoj je bilo teško prići od dece koja su htela fotografiju sa šampionkom i dok su deca dobila uspomene u vidu fotki, Milica je dobila više buketa cveća na poklon.

Podsećamo, Mandićeva je svoju zemlju zadužila sa dva olimpijska zlata, a zauzvrat je dobila emociju najmlađih sugrađana koji na nju mogu da se ugledaju i da jednog dana i oni Srbiji izdaleka donesu medalje.

Mural koji je osvanuo u „Stepi“, oslikan je prethodnih dana, a na njemu se nalaze dva detalja iz dva olimpijska finala kada je Milica uzimala zlata.

Fotografije sa dočeka Milice Mandić možete da pogledate u našoj fotogaleriji:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar