Ališa Njumen, Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Ališa Njumen, atletičarka iz Kanade koja je prošle godine bila u centru kontroverze kada je je zbog reklame za donji veš bila kritikovana od strane nekih koleginica je imala užasan nastup na Igrama u Tokiju.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je u sva tri pokušaja bila neuspešna na visini 4,25 i bila je jedina koja nije uspela da preskoči početnu visinu. Ona ima lični rekord u iznosu od 4,85 koji je postavila pre dve godine. Najveći uspesi su joj zlato i bronza na igrama Komonvelta i bronza na Panameričkim igrama.

Što se tiče reklame, kada su je kritikovali zbog toga što u prvi plan stavlja svoje telo, a ne sport, Ališa je bez pardona odgovorila.

„Kada ako ne sada? Ako ne pomeramo granice i rušimo barijere, to nam neće doneti ništa dobro u stvaranju sopstvene ličnosti. Ceo život sam kao sportista rušila te granice, sada sam dobila mogućnost da pokažem i drugu stranu, kao žena“, napisala je tada atraktivna Kanađanka.

Ališa Njuman je pre starta Igara rešila da otvori sajt na platformi „Onlyfans“, na kojoj sami korisnici mogu da dele i provokativne slike čije gledanje može da košta i do 90 dolar au njenom slučaju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram