Foto: Emmanuel DUNAND / AFP / Profimedia

Zlatan Ibrahimović, doskorašnji fudbaler Milana i prijatelj Novaka Đokovića pomno je pratio meč i poteze srpskog igrača.

Foto: Nova.rs

On se našao ne Novakovom finalu sa Kasperom Rudom i iz lože stadiona „Filip Šatrije“ je gledao okršaj dva sjajna tenisera.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznato je odranije da je Ibrahimović u odličnim odnosima sa Đokovićem, sreo se sa njim nedavno u Rimu tokom mastersa i sada je došao u Pariz.

Novak nije najbolje počeo finale posle kog je mogao da postane najbolji teniser svih vremena i apsolutni rekorder po broju grend slem titula.

Kasper Rud je zahvaljujući greškama rivala napravio brejk i poveo je 3:0, a Novak je ređao greške. Dok se to dešavalo u prvih pola sata susreta na „Šatrijeu“, Ibrahimović se nervirao.

Foto: REUTERS/Christian Hartmann

Temperamentno, u svom stilu je proživljavao svaki poen sve dok Nole nije zaigrao nešto bolje i vratio brejk u tom delu igre.

Inače, Ibra se na tribinama našao uz Kilijana Mbapea, zvezdu Pari Sen Žermena, a uz teren je bio i Olivije Žiru, dok je u Đokovićevom boksu sa porodicom bio legendarni NFL igrač Tom Brejdi.

Na kraju je švedski teniser imao razloga da se raduje kao i ostali Novakovi navijači, jer je Đoković postao rekorder po broju grend slem titula pošto je pobedio Ruda u tri seta sa 7:6 (1), 6:3 i 7:5.

Foto: Miodrag Dimitrijević/Nova.rs
Foto: Miodrag Dimitrijević/Nova.rs
Foto: Miodrag Dimitrijević/Nova.rs
Foto: Miodrag Dimitrijević/Nova.rs

BONUS VIDEO: Đoković besni na svoj tim u boksu u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar