Foto: EPA/MARK R. CRISTINO

Pripreme za početak humanitarnog egzibicionog turnira "Adrija tur" su u punom jeku, a sve teče po planu i u Zadru gde će se održati drugi vikend takmičenja, 20. i 21. juna.

Posle startnog vikenda u Beogradu, igraće se u Hrvatskoj, a u planu je da se do 5. jula, kada se očekuje završni meč u Sarajevu igra i u Crnoj Gori i Banjaluci.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je preneo „Sport klub“, kompanija „Stage Pro“ je počela radove na gradnji terena u Zadru, u SC „Višnjik“, gde će pored Novaka Đokovića sigurno igrati i dve zvezde hrvatskog tenisa, Marin Čilić i Borna Ćorić.

„Obišli smo prelepi sportski centar u Zadru, zaista smo oduševljeni uslovima kojima raspolažemo tamo. Očekujem organizaciju na najvišem mogućem nivou u saradnji sa Hrvatskim teniskim savezom, koji nam je stalno na raspolaganju. Do sada smo imali sjajne razgovore i ideje i verujem u sjajnu manifestaciju,“ izjavio je za „Sport klub“ Đorđe Đoković,  direktor „Adrija tura“.

Kapacitet tribina biće 9.000 mesta, ali konačan broj onih koji će moći da prisustvuju događaju daće Hrvatski zavod za javno zdravlje.

„‘Ovo je svetska prilika da prikažemo i Zadar i Hrvatsku u prelepom svetlu. Zadar se pokazao ne samo kao košarkaški grad već i kao teniski grad sa ona dva Dejvis kup susreta što je organizavao. Ne sumnjam da će i ova organizacija proći kako treba i da će svi naši gosti i teniseri koji dođu biti izuzetno zadovoljni,“ rekao je direktor zadarskog turnira, Goran Ivanišević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar