Foto: Tanjug / Adam Davy/PA via AP

Naši teniseri su se nekada šišali zbog obećanja, trener Čehinje će morati nešto drugačije da ispuni svoj deo dogovora.

Češka teniserka Marketa Vondroušova rekla je posle osvajanja Vimbldona da će njen trener zbog izgubljene opklade morati da se tetovira.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je u finalu trećeg grend slema sezone uzela prvu veću titulu u karijeri tako što je pobedila Ons Žaber sa 6:4 i 6:4 u dva seta velikog finala u subotu popodne.

Usput se zlatnim slovima upisala u istoriju ženskog tenisa jer je osvojila najvredniji teniski pehar kao 42. igračica planete, koja će od ponedeljka ekspresno uskočiti u Top 10 društvo i to na deseto mesto.

„Ne mogu da verujem koliko sam daleko dogurala. U ovo vreme prošle godine sam imala velike probleme, a sad sam na vrhu. Proslaviću sigurno jer bilo je ovo nekoliko vrlo napornih, ali izuzetno lepih dana. S obzirom da sam pobedila, a i da sam se kladila sa mojim trenerom, on će morati da se tetovira“, rekla je 24-godišnja Vondroušova posle najveće pobede u karijeri.

Njen trener je još i dobro prošao, pošto su srpski teniseri pre 13 godina, pre nego što su osvojili „salataru“ u Dejvis kupu, obećali da će se ošišati na „nulu“. I ispunili su obećanje.

Čehinja je postala prva teniserka u istoriji Vimbldona i Open eri koja je stigla da pehara a da nije bila među nosiocima.

BONUS VIDEO: Odlučujući poen Čehinje za osvajanje Vimbldona, posle ovoga je moglo da počne slavlje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar