Foto: Printscreen Twitter / FSS

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je 24. titulu sa grend slem turnira u Njujorku, a taj trijumf su proslavili i fudbaleri Srbije.

Foto: Promo
Foot:Nova.rs

Đoković je pobedio Danila Medvedva u tri seta finala sa 6:3, 7:6 i 6:3, pa je posle tri sata i 17 minuta tenisa uspeo da savlada i Rusa i sopstveni umor.

PROČITAJTE JOŠ:

Na kraju mu se isplatilo jer je sustigao rekord Margaret Kort po broju grend slem trofeja i sada mu fali jedan takav pehar da bi postavio apsolutni rekord u obe konkurencije.

S obzirom na važnost meča, mnogi navijači su ga u Srbiji ispratili do kasno u noć između nedelje i ponedeljka, a ništa nije bilo drugačije ni u avionu iz Kaunasa za Beograd.

Informacija da je Novak pobedio tamo je dočekala fudbalere Srbije koji su u nedelju uveče pobedili Litvaniju sa 3:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Sve golove na tom meču postigao je Aleksandar Mitrović, a „orlovi“ su znali kako da proslave veliki trijumf svog zemljaka, pa je Fudbalski savez Srbije objavio i snimak kako se raduju zajedno sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

BONUS VIDEO: Stiv Ker o neopaženoj Nemačkoj i Mundobasketu, pitali smo ga za Novaka Đokovića i US Open

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar