Foto: Printscreen Instagram / Wimbledon

Najbolji teniser planete Novak Đoković priprema se za odbranu titule na Vimbldonu i to sada već radi na travnatoj podlozi.

Prethodnih dana je bio u Herceg Novom, gde je na terenima Janka Tipsarevića pokušavao da izbrusi formu za treći grend slem sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Prva dva je osvojio u Australiji i u Parizu, a sada će naspram sebe opet imati Karlosa Alkaraza, bogatijeg za trofej Kvinsa na travi i iskustvo šta ne treba da radi da ne bi izgubio kao na Rolan Garosu.

Novaku sada pomaže njegov prijatelj Sten Vavrinka kom jedino trofej Vimbldona fali da upotpuni kolekciju svih grend slemova.

Njih dvojica su planirali da se u takmičarskom meču sastanu u Banjaluci, na Srpska openu, ali je tada Vavrinka ispao pre meča sa Đokovićem.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели nova.rs sport (@nova.rs_sport)

Sada su organizatori Vimbldona podelili njihov video sa priprema u Aorangi parku i napisali su da je u jednom kadru 26 grend slem titula.

Jasno je kome pripadaju 23 od tih 26, a imao bi Đoković i koju više da ga upravo Vavrinka nije zaustavljao u dva od tri finala kada je uzimao svoje najveće trofeje u karijeri.

BONUS VIDEO: Deset minuta sjajnih poena, čudnih i smešnih situacija na travi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar