Novak Đoković je iznenadio mnoge time što je najavio jedan mogući presedan - da dalje nastavi bez trenera.

Srpski teniser se rastao sa Goranom Ivaniševićem, a od tada je pitanje svih pitanja ko bi mogao da nasledi hrvatskog stratega.

PROČITAJTE JOŠ

Čini se da je lista kandidata ujedno predugačka, ali i prekratka jer je teško pronaći onog koji po svemu odgovara profilu posla koji će obavljati.

„Goran je pre svega prijatelj za života moj, moje porodice, neko ko je meni veoma drag. Rastanak je bio pozitivan koliko može, došlo je do tačke zasićenja, vreme je bilo da se raziđemo nakon šest godina saradnje“, rekao je Đoković.

„Prošli smo kroz sito i rešeto, deportacije, diskvalifikacije, situacije koje nikako nisu bile prijatne za njega, ali je uvek bio tu za mene“, rekao je Novak, na šta se nadovezao.

„Mislim da je zbog takvog odnosa došlo do svega. Mi ostajemo u privatno sjajnim odnosima, ali poslovno smo se razlišli.“

Za kraj, na pitanje ko bi mogao da nasledi Ivaniševića, Novak je istakao:

„Što se tiče naredne etape i poglavlja u pogledu trenera kod mene. Ja još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude, ne znam ni da li će ga biti. Prosto, uvek sam imao trenera uz sebe od malih nogu, pokušavam i sam da osetim ono što meni u ovom trenutku prija i što smatram da mi je potrebno. Bićete blagovremeno obavešteni o svakom koraku“, rekao je srpski as.

BONUS VIDEO Novak Đoković na projekciji filma o Nikoli Piliću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare