Novak Đoković Foto:REUTERS/Pablo Morano

Nada se drugoj tituli sa Srbijom

Najbolji teniser sveta Novak Đoković najavio je završni turnir Dejvis kup, koji se održava krajem novembra u Malagi.

PROČITAJTE JOŠ:

Već dugo je poznato da će Đoković pokušati da sa Srbijom osvoji drugu „salataru“ u istoriji, a Novak nikada nije krio uzbuđenje i ponos koji oseća kad nastupa u timskom takmičenju za svoju zemlju.

„Zdravo svima, uzbuđen sam što ću biti deo srpskog nacionalnog tima na završnom turniru Dejvis kupua u Malagi za samo nekoliko nedelja. Imaćemo osam najboljih timova na svetu koji će se takmičiti u Malagi za najprestižniji trofej u našem sportu i timskim takmičenjima. Radujem se tome. Uvek je velika čast i privilegija predstavljati Srbiju na velikoj sceni, naravno u Dejvis kupu. Imamo jednu titulu iz 2010. To mi je jedna od najdražih i najlepših uspomena sa teniskog terena. Biti u prilici da delim teren sa prijateljima ii kolegama iz nacionalnog tima, radujem se tome. Nadam se da ću biti zdrav i da ću doprineti svakoj mogućoj pobeidi za moju zemlju. Pozivam sve, naravno iz Španije, ali i van Špannije da dođu i podrže nas“, rekao je Đoković u video poruci.

Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv Velike Britanije 23. novembra, a očekuje se da Novak igra i singl i dubl, ako to bude bilo potrebno.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Davis Cup (@daviscup)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar