Foto: Screenshot Reddit BelgianBond

Aleks de Minor, australijski teniser, postao je sinonim za uspehe Janika Sinera. Nekako je uvek velike stvari radio protiv njega, pa je morao posle poraza (ima ih čak sedam u međusobnom skoru) uvek morao da ga hvali. To mu se više ne radi.

Siner je u finalu Roterdama srušio Australijanca slavio sa 7:5, 6:4 i stigao do trećeg mesta na ATP listi (po prvi put u karijeri) i uspeo da postane prvi igrač od Lejtona Hjuita 2001. godine koji je posle osvajanja prvog grend slema uspeo da osvoji titulu na sledećem turniru.

PROČITAJTE JOŠ

Siner je slavio sedam puta protiv Australijanca (ukoliko se računa i Next Gen turnir), pa De Minor nikada nije doživeo da njega hvali Italijan.

Još jednom je dobio pitanje u kom se očekivalo da ređa pohvale na račun Sinera, a ovog puta mu je to pitanje postavio italijanski kolega Ubaldo Skanagata koji voli

„Vidite…“, počeo je De Minor, a onda zastao.

Pokušao je kako da sve uvije da bude sa dovoljno poštovanja i sa dovoljno odlučnosti.

„Uvek me pitate za Janika Sinera i nemam ništa sem lepih reči o njemu i uvek isto pričam. Mislim da je neverovatan dečko, skroman je, ima sve prave vrednosti, igra sjajan tenis, ali neću više da odgovaram pitanja o Janiku Sineru, hvala vam… Ponosno nosi vašu zastavu, neverovatno je ljudsko biće“, rekao je De Minor na obraćanju posle finala turnira u Roterdamu.

De Minor je poručio i na Instagramu Sineru „Sad te više ne volim“, naravno u šali, nakon što je Italijan objavio fotografije sa titulom u Roterdamu.

BONUS VIDEO Siner slavio protiv Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar