Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

Stan Vavrinka, trostruki grend slem šampion, rekao je da je Novak Đoković morao letos da bude oprezniji prilikom organizacije humanitarnog "Adrija tura".

Dok se Novak još premišlja da li da učestvuje na mastsrsu Sinsinati i na US Openu, vavrinka je ranije odlučio da ne ide preko Atlantika.

PROČITAJTE JOŠ:

Vavrinka je, pričajući o Novaku, rekao da je Novak morao da bude oprezniji, ali da nije fer što je dobio toliki broj kritika.

PROČITAJTE JOŠ: Izduvani balon: US Open bez Rafe i Rodžera, koga to zanima?

„On je sledio uputstva Vlade. Svakako, on je prvi na svetu, trebalo je da postavi dobar primer i da bude malo oprezniji. Ipak, šta ja imam da učim Novaka?“, rekao je Vavrinka za „Tages Anziger“.

Švajcarski teniser kao ni mnogi drugi nije navikao na tako dugu pauzu u sezoni i period bez takmičenja, ali je priznao da mu je sve to prijalo.

„Morao sam da se prilagodim, kao i svi ostali. Bio sam veoma opušten i zadovoljan. Ja sam privilegovan, imam divan posao i mnogo mogućnosti. Imam priliku da uživam u životu čak i u ovo vreme kada se mnogo toga negativnog dešava oko nas u svetu. Najveća privilegija je u tome što sam mogao mnogo vremena da provedem kod kuće sa ćerkom“, rekao je Vavrinka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare