Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Španski teniser Mario Vielja Martinez otkrio je zbog čega smatra Novaka Đokovića jednim od najboljih igrača u "belom sportu".

Dvadesetpetogodišnjak iz Španije je sparinogovao sa Đokovićem i rekao da je to najpozitivnija stvar koja je mogla da mu se desi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Razume se da je broj jedan što zbog načina kako čisto udara lopticu i kako diktira poene. Stvarno sam zahvalan na savetima koje mi daje. Sad sam u grupi sa Markom Đokovićem i Pepeom Imazom koji su takođe ovde u Marbelji“, rekao je Vielja Martinez za Marku.

Đoković se prebacio u Španiju gde će se spremati za predstojeće izazove na ATP Kupu i Australijan openu. U Australiji mu slede dve nedelje karantina, pa će baza glavnih priprema morati da bude Marbelja, a u Melburnu će biti akcenta na finesama.

Vielja Martinez je u istom razgovoru istakao da je jedan od onih koji podržavaju Đokovićev PTPA, teniski sindikat zbog kog su se bunili neki najbolji igrači planete.

„Kada god ima veze između tenisera i turnira, to je dobro i zato mislim da je PTPA odlična stvar za sve svoje članove“, dodao je španski igrač.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare