Tomić u izolaciji u Majamiju: Loše mi je, idem na testiranje

Tenis 16. mar. 202016:28 > 16:51
Podeli:
Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Australijski teniser Bernard Tomić izjavio je da se oseća loše, da ima sve simptome koronavirusa te da mora da ide na testiranje.

U izjavi za list „Herald san“, Tomić, koji je trenutno na 200. mestu na ATP listi, potvrdio je da se nalazi u izolaciji u Majamiju, kao i da ne zna kada će biti testiran i kada će biti u stanju da se vrati u Australiju.

„Loše mi je od prošlog utorka. Imam teškoća sa disanjem i moj imuni sistem je oslabio. Trenutno sam u Majamiju izolovan od svih, tako su me savetovali. Još čekam da budem testiran na koronavirus, ali čini mi se da imam sve simptome bolesti“, izjavio je Tomić.

PROČITAJTE JOŠ:

On je rekao da pretpostavlja da je pokupio virus na putu od Meksiko sitija do Montereja. Apelovao je na sve da budu jako oprezni i disciplinovani.

„Mislim da sam se zarazio na putu od Meksiko sitija do Montereja. Ljudi ovo moraju da shvate vrlo ozbiljno, posebno tamo u Australiji. Ne znam koliko dugo ću biti izolovan“, zaključio je Tomić.

Teniska sezona je trenutno u prekidu, pošto je ATP doneo odluku da se ne igra u periodu od šest nedelja, tako da neće biti takmičenja do početka maja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram