Karlos Alkaraz
Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Čeka nas spektakl.

Samo nekoliko dana nakon što je završen master u Indijan Velsu, teniseri će se preseliti u Majami gde će od 22. marta do 2. aprila igrati prestižni turnir.

Srbija će imati četiri predstavnika na novom mastersu, a to će biti Filip Krajinović, Laslo Đere, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović, dok će Novak Đoković propustiti i ovaj turnir zbog zabrane ulaska u Ameriku.

PROČITATE JOŠ

Lajović će u prvom kolu imati veoma težak zadatak pošto će igrati protiv Endija Marija, dok pobednika tog duela čeka meč sa Amerikancem Maksimom Kresijem.

U trećem kolu Lajovića bi čekao osvajač Indijan Velsa i najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz.

Kecmanović je slobodan u prvom kolu, dok će u drugom igrati protiv boljeg iz meča Francuza Uga Umbera i Gaela Monfisa.

Zatim ga u trećoj rundi čeka najverovatnije okršaj sa petim teniserom sveta Andrejom Rubljevim.

Krajinović će se sastati sa Fincem Emilom Rusuvuorijem, dok će ga ukoliko pobedi u drugom kolu čekati Španac Roberto Bautista Agut.

Laslo Đere će sa druge strane igrati protiv kvalifikanta ili laki luzera u prvom kolu, dok ga već u narednoj rundi čeka težak zadatak protiv Italijana Janika Sinera.

Laslo Đere
FOTO TANJUG/ TENISKI SAVEZ SRBIJE / SRÐAN STEVANOVIC

Alkaraz će u prvom kolu biti slobodan, u drugom ga čeka okršaj sa Fakundom Bagnisom ili kvalifikantom, a kao što smo već pomenuli u trećem kolu bi mogao da zaigra protiv Lajovića.

U osmini finala ga najverovatnije čeka novi duel sa Amerikancom Tomijem Polom, dok bi u četvrtfinalu mogao da igra sa Holgerom Runeom ili protiv Tejlora Frica.

Medvede je takođe kao nosilac slobodan u prvom kolu, dok ga u drugom čeka duel sa jednim od Španaca Zapate Miraljesa ili Karbaljes Baene.

Prva mina mogla bi tek da ga sačeka u osmini finala, gde će ga čekati mogući okršaj sa Italijanom Mateom Beretinijem.

BONUS VIDEO Nestvaran poen Đokovića i Medvedeva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar