Barbara Šegetin
Foto: Screenshot Instagram barbara__segetin

Damir Džumhur, trenutno 137. igrač planete, objavio je da se njegova izabranica Barbara Šegetin porodila i na svet donela dečaka.

PROČITAJTE JOŠ

Njih dvoje su se dugo dvoumili oko imena, a na kraju su odlučili za popularno ime – Luka.

„Molila sam ga da odluku o imenu prepusti meni jer mi je od 16. godine želja da mi se sin zove Marko. Onda smo jedno veče s mojom mamom sedeli na večeri i ona je predložila ime Luka. On je rekao da mu je lepše Luka nego Marko i 99 odsto je da će se zvati Luka“, rekla je nedavno Barbara na televiziji RTL.

Džumhur je sa oduševljenjem objavio da je postao otac.

„Smisao života! 20. 10. 2021. je dan kada sam dobio najveći poklon u životu! Hvala ti ljubavi na svemu, hvala ti što si mi podarila našeg sina, hvala ti što je ovo postala realnost. Volim vas najviše na svijetu. Ne mogu da opišem ovaj osjećaj… hvala ti što vas imam. Luka i mama barbara su zdravo. Volim vas životi moji“, napisao je teniser iz Bosne i Hercegovine na Instagramu.

Nakon Dejane Živković, Rialde Karahasanović i Helene Topalović, Damir je našao sreću u ljubavi i deluje da je pronašao životnog partnera.

Barbara je bila zvezda rijaliti programa „Veliki brat“.

Bivša manekenka je objavila fotografije na kojima se nalazi sa Džumhurom, a veliku pažnju su privukle fotografije tetovaža beskonačnosti. Njih dvoje su odradili istovetne tetovaže.

Kako navode portali oni su romansu početkom godine objavili prijateljima koji su im čestitali, pa sada vreme neretko provode zajedno.

Barbara je poreklom iz Rijeke, a proslavila se kao učesnica rijaliti programa. Ona je već dva puta javno objavila veridbu, a ranije je bila u vezi sa jednim crnogorskim ugostiteljem.

Dobili su mnogo čestitki od poznatih ličnosti iz regiona, a tu su imena Zvjezdana Misimovića, Željka Samardžića, Ane Bavrke, Harisa Dubice, Senijada Ibričića, Tarika Filipovića, Edina Džeka, Sofije Milošević, Devita…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damir Dzumhur (@damirdzumhur)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? Barbara ? (@barbara__segetin)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? Barbara ? (@barbara__segetin)

BONUS VIDEO Luksuzna vila Novaka Đokovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar