Foto: youtube.com

Malo je nedostajalo da Tejlor Fric kolabira na terenu u Torontu, protiv Džejmsa Dakvorta.

PROČITAJTE JOŠ

Američki teniseri je u osmom gemu samo spustio reket, nije mogao da diše, a po paklenoj vrućini, otišao je da izmeri pritisak.

Iako se nije osećao dobro, iako je bilo jasno da igra preko granice izdržljivosti, ipak je ispoštovao rivala do kraja i igrao do konačnog poraza od 7:6, 6:3.

„Hej momci… dobro sam. Razočaran sam, ovo je verovatno jedna od najčudnijih stvari koje sam doživeo… Srce je poludelo bez razloga, samo sam nastavio jer je bilo toliko čudno da sam mislio da će možda nestati taj osećaj. Zaista mrzim odustajanje čak i ako je to možda nekad pametnije uraditi“, napisao je posle meča Fric na društvenim mrežama.

Rizikovao je da mu se nešto gore desi zbog fer pleja, a onda je doživeo bolesne uvrede na društvenim mrežama.

Po starom običaju, opterećeni i fanatični kladioničari su u pitanje doveli njegovu čast, slali su mu uvrede i pretnje smrću preko društvenih mreža.

„I svim kockarima koji mi upućuju standardne pretnje smrću zbog toga što se nisam povukao, zaista nisam zabrinut zbog vaših degeneričnih zavisnosti od kockanja dok igram meč.“

Vrućina predstavlja veliki problem na početku američke turneje, tri meča u ženskom singlu u Montrealu nisu ni završena, odustale su Tomljanović, Martincova i Buzkova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar