Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ivica Šurjak, legendarni fudbaler Hajduka iz Splita, stao je u odbranu Novaka Đokovića uprkos napadima njegovih sunarodnika na prvog tenisera sveta.

„Novak je lepo dočekan u Zadru, i siguran sam da će naći vremena da ponovo dođe u Zadar i odigra neki humanitarni turnir… Svi znamo koliko Nole pomaže ljudima i nije mi jasno da ga pojedine osobe osuđuju zbog epidemije koja se dogodila“, izjavio je Šurjak.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji vezni fudbaler istakao je da u sportu uvek postoji ono malo zavisti i ljubomore, kao i da bi mnogi želeli da budu uspešni i najbolji.

Takođe, Šurjak je izrazio žaljenje jer su se Novak i njegova supruga zarazili koronavirusom i istakao da je pandemija poremetila svetsku ekonomiju, što će imati i ne male posledice po razvoj vrhunskog sporta.

„Nama u Hrvatskoj korona je uništila turizam. Ostavila je užasne posledice i u svetu sporta, kako napolju, tako i kod nas. Nadam se da drugog talasa neće biti, da će se ljudi vraćati na stadione i da će nam se napokon vratiti osmeh“, rekao je Ivica Šurjak za portal „Direktno“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram