Rodžer Federer
Foto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Rumunska teniserka Simona Halep opisala je svoje iskustvo kada je srela švajcarskog asa Rodžera Federera.

Bivša prva, a trenutno druga teniserka planete i osvajačica 22 titule na WTA turu pričala je za Digisport o neizvesnoj budućnosti karijere Federera.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kad sam ga videla tamo, smrzla sam se i nisam znala kako da reagujem. Predala sam mu značku i pitala ga da mi da autogram“, rekla je Simona prisetivši se starog iskustva iz prošle decenije.

Ostala je zatečena činjenicom koliko je Federer bio pristupačan za jednog teniskog maestra. Zbog toga Rumunka Rodžera naziva genijem.

„Bio je veoma drag i ostavio mi je pozitivan utisak. Iako je bio slavan i veoma dobar u našem sportu, poželeo mi je sreću i popričao sa mnom. Bio je idol cele generacije, lepota na terenu i veoma civilizovan čovek van terena, momak pravog takta i topao sa svima. Genije iz moje perspektive i bilo bi strašno tužno za tenis da se Federer sada povuče“, kaže Halep.

Foto: EPA-EFE/CLIVE BRUNSKILL / POOL

Međutim, ubeđena je da će Švajcarac doneti najbolju odluku, kada god reši da „preseče“.

„Mislim da, kada god odluči da se povuče, to će biti mudra odluka. Život znači i mnogo stvari mimo tenisa. On je u godinama i postigao je sve“, ubeđena je Simona Halep.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar