Legendarna američka teniserka iskoristila je dolazak na Met Galu da obelodani divne vesti, a svi su gledali u Rodžera Federera.

Veliki događaji postaju i mesto na kom se objavljuju velike stvari. Rijana je odlučila da na Super Boulu objavi da je trudna, a sada je Serena Vilijams to uradila na jednoj od najglamuroznijih zabava.

PROČITAJTE JOŠ

Pre nego što je krenula na ceremoniju objavila je fotografiju na kojoj se video stomačić, a onda je odlučila da progovori na samom crvenom tepihu.

„Veoma sam bila uzbuđena kada je Ana Vintur pozvala nas troje na Met Galu“, poručila je Serena aludirajući i na supruga Aleksisa Ohanijana, te dete koje je još u stomaku.

Serena je tokom karijere osvojila 24 grend slem titule, po sedam na Australijan openu i Vimbldonu, tri na Rolan Garosu, te još šest na US Openu. Uz to ima i 14 grend slem titula u dublu, te zlato sa Olimpijskih igara 2012. godine.

Federer je bio glavna priča sa suprugom Mirkom, a i on je podelio nekoliko fotografija poput one na kojoj se fenira ili one na kojoj drži šampanjac.

Još jednom je pokazao da nije samo teniska, već i prava modna ikona. Upravo zbog toga se može naći mnogo objava u kojima ga porede sa Džejmsom Bondom, čuvenim britanskim agentom iz filmova.

BONUS VIDEO Najbolji poeni epskog rivalstva Federera i Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar