Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Nekada najbolja teniserka sveta, Serena Vilijams, otkrila je detalje kako se nosi sa pauzom u sezoni zbog pandemije koronavirusa.

Amerikanka, koja je osvojila 23 grend slem titule, u objavi na društvenoj mreži TikTok je objasila kako ima velikih problema da sve ovo prihvati, da je veoma nervozna i da se ne oseća najbolje.

„Želim da odvojim koji minut i da vam ispričam o svojim iskustvima tokom ove pauze zbog koronavirusa. Počelo je sa tim da sam imala u glavi misao, ‘u redu, to ne može mene da zakači’. Onda je iznenada otkazan Indijan Vels i ja sam tada pomislila, ‘dobro, malo je čudno, ali imaću zbog toga malo više slobodnog vremena, uživaću u njemu“, izjavila je Serena.

Kaže da je posle toga postajala sve nervoznija.

„Usledio je jedan otkaz, pa drugi i tako redom i sada osećam neverovatnu nervozu zbog svega. Dve nedelje sam u izolaciji, što je dug period i svaka sitnica me izluđuje. A pod tim podrazumevam da sam baš na ivici! Svaki put kad neko pored mene kija ili kašlje, poludim. Ne družim se ni sa kim, osim sa ćerkicom“.

Onda je otkrila kako je i za nju bila zabrinuta.

„Kašljala je, onda sam se naljutila, pogledala je ispod oka, i potom sam se rastužila. Bila sam u panici, pitala sam se je li ona dobro? Stvarno ne znam šta da radim, umesto da sam opuštena, pod tonom sam stresa“, poručila je američka teniserka.

ATP i WTA su objavili nedavno da tenisa neće biti pre 7. juna.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram