Foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Mari Laur, velika navijačica Novaka Đokovića iz Belgije, izvršila je samoubistvo, čime je pogođena velika zajednica navijača najboljeg igrača sveta.

PROČITAJTE JOŠ

„Nole Fam“ je ime navijačke zajednice na internetu koja okuplja fanove Novaka Đokoviće. Sa svih meridijana, navijači su se pod oznakom #NoleFam okupljali na forumima i društvenim mrežama, a Mari je najaktivnija bila na Tviteru.

Ostavila je oproštajno pismo u kom pominje Novaka Đokovića, a na Tviteru je objavljena poruka jednog navijača koji je poznavao Mari.

Naveo je da mu je ona jednom otkrila da ima problem sa anoreksijom i anksioznošću, da su se svi trudili da budu uz nju maksimalno i svakog dana.

„Nažalost, Mari nije želela da bude bilo kome teret… Njena sestra je rekla da više nije znala kako da joj pomogne. Prava podrška je najvažnija, iz dubine naših srca i duša. Volimo te Mari, počivaj u miru“, navodi se.

Jelena Đoković pogođena je tužnim vestima iz Belgije.

„Zaista nam je teško da čujemo da Marije nema više, nedostajaće nam u #NoleFam. Molimo vas da primite naše saučešće i molitve, neka počiva u miru“, napisala je Jelena, poslavši zajedničku poruku u svoje i Novakovo ime.

Britanski navijač Novaka Đokovića, Pav Džil, opisao je Mari kao divnu osobu koja je pamtila sve rođendane.

„Svi koji znaju Mari, znaju da nikad ne bi propustila rođendan. Uvek je bila toliko uzbuđena zbog Novakovih pobeda, toliko je brinula kada bi ga mediji napadali. Bila je važan deo NoleFam tima, nedavno je počela svoj privatni biznis. Bila je istinska inspiracija. Neverovatno je tužno i šokantno sve ovo. Znam da se borila sa psihičkim problemima, ali delovalo je da joj je u poslednje vreme bolje. Delovalo je da se brzo podigla i da joj je pokretanje biznisa donelo novo uzbuđenje, radovali su je Novakovi uspesi i nedavno je proslavila 30. rođendan“, napisao je Pav.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar