Foto: Twitter/Screenshoot

Najveća Rodžerova podrška.

Foto: Nova.rs, Shutterstock

Poslednji poen dubl meča između Rodežara Federera i Rafaela Nadala sa jedne strane i Deka Soka i Frensisa Tiajfoa sa druge strane koji je pripao Amerikancima označio je početak izliva velike količine emocija.

PROČITAJTE JOŠ

Zaplakao je Federer i svi sa njim, a posebno emotivno je bilo kada mu se pridružila porodica na terenu – supruga Mirka, otac, majka i njegovo četvoro dece koja su zaplakala sa njim.

Taj trenutak posebno će pamtiti Švajcarac, a zanimljivo je da njegovu decu nismo imali prilike često da viđamo. Trudio se Federer da svoj život drži u privatnosti i malo detalja je dolazilo iz njegovog doma, pogotovo kada su deca u pitanju. IAko su se pojavljivala povremeno na turnirima, nismo mogli često da ih vidimo.

Ipak, sada su svi bili sa njiim.

Rodžer i Mirka su se upoznali na Olimpijskim igrama u Sidneju, a venčali sus e 2009. godine. Imaju četvoro dece, dva para blizanaca.

Upavo su te godine kafda su se venčali dobili identične bliznakinje Šarlin Rivu i Milu Rouz, a 2014. godie je dobio dva dečaka Lenija i Lea, takođe identične blizance.

Sponzor Lejver kupa na nova.rs je Erste banka

BONUS VIDEO Dubl Federer i Nadal – hajlajtsi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare