Filip Krajinović
Filip Krajinović; Foto: EPA-EFE/JASON O'BRIEN

Uskoro počinje poslednji grend slem u sezoni

Prvi dan US Opena ovogodišnjeg US Opena biće ponedeljak 29. avgust, a na terenu će se naći dvoje srpskih predstavnika.

PROČITAJTE JOŠ:

Filip Krajinović će u ponedeljak na Terenu 7 igrati protiv Aleksa de Minora iz Australije. Njih dvojica će odmeriti snage u drugom meču dana, a s obzirom da program na Terenu 5 kreće od 17 sati, oni neće igrati pre 18.30.

I Aleksandra Krunić, jedina predstavnica Srbije u ženskom singlu, igraće prvog dana.

Njoj će rivlaka biti jedna od kvalifikantkinja, a na terenu će se naći u poslednjem meču dana na Terenu 14.

Inače, program na stadionu „Artur Eš“ od 18 časova po našem vremenu otvara šampion Danil Medvedev, koji će za rivala imati Stefana Kozlova. Rus brani titulu na Us Openu, a i prvo mesto na ATP listi mu visi o koncu.

Posle Medvedeva i Kozlova na terenu će biti mlada Amerikanka Koko Gof i kvalifikantkinja, dok će večernji program od jedan sat iza ponoći otvoriti Serena Vilijams i Danka Kovinić.

Sereni je ovo poslednji turnir u karijeri i očekuje se da na terenu i tribinama bude veoma emotivno. Prvi dan na glavnom terenu zatvoriće Nik Kirjos i Tanasi Kokinakis, inače sunarodnici i veliki prijatelji.

Na stadionu „Luis Armstrong“ od 17 časova igraju Fransisko Serundolo i Endi Mari, potom će Simona Halep igrati sa igračicom iz kvalifikacija, a treći meč Medison Kiz i Dajana Jastremska.

U večernjem programu, od jedan sat iza ponoći videćemo Stefanosa Cicipasa i igrača iz kvalifikacija, te na kraju Lejlu Fernandes i Osean Dodan.

Kompletan raspored mečeva prvog dana možete pogledati ispod teksta na slici.

BONUS VIDEO Novak stigao u arenu, dočekale ga ovacije publike

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar