Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Mogao bi da "pojuri" i treći grend slem u sezoni

Španski teniser Rafael Nadal započeo je pripreme za Vimbldon, ali još uvek nije sigurno da li će nastupiti na trećem grend slemu u sezoni.

Toni Nadal veruje da će Rafa biti spreman za Vimbldon, pošto se već vratio treniznima, nakon što je snimljen kako hoda sa štakama posle finala Rolan Garosa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bik sa Majorke“ dao je intervju za špansku televiziju „Antena 3“, gde je pričao o kraju karijere.

„Moja karijera je trajala duže nego što sam se nadao i postigao sam više uspeha nego što sam ikada mislio. Budućnost? Ne znam šta će da se desi. Jasno je da će doći trenutak kada će sve ovo da bude gotovo, jer ovo ima rok trajanja. Ali voleo bih da nastavim da radim ono što volim sve dok je to moguće. Sumnje me ne brinu. Logično je da sam ja prvi koji ih imam. Mislim da ti one pomognu da ostaneš budan i da napreduješ. Kada imaš sumnje, znači da nisi siguran u sebe, zato radiš više da bi pronašao sigurnost“, rekao je Nadal.

Neizbežna tema bio je Vimbldon.

„Što se tiče Londona, srce kaže da igram, pamet da odmorim. To je tema koja ne može da se odlaže. To što sam osvojio titulu na Rolan Garosu uz bolove, znači da je vredelo igrati“.

Osvrnuo se i na bolove koje je imao tokom turnira u Parizu, gde je osvojio 14. titulu.

„Stopalo mi je utrnulo zbog anestetika. Mislim da to dodaje vrednost činjenici da sam mogao da se koncentrišem na igru i stavim sa strane sve što sam morao da uradim kako bih se takmičio“, zaključio je Nadal.

BONUS VIDEO VAR drama, poništen gol i Nadal koji besni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare