Danil Medvedev Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Lagani trijumf.

Danil Medevev, prvi reket sveta, bez previše problema se plasirao u drugo kolo US Opena, pošto je savladao Stefana Kozlova sa 6:2, 6:4, 6:0.

PROČITAJTE JOŠ...

Dalje su prošli i Kasper Rud, odnosno Mateo Beretini.

Sedmi teniser sveta Kasper Rud plasirao se u drugo kolo Ju-Es opena, pošto je pobedio Britanca Kajla Edmunda sa 6:3, 7:5, 6:2.

Norvežanin je pobedu nad 601. teniserom sveta upisao za dva sata i 21 minut.

Finalista Rolan Garosa će u drugom kolu njujorškog grend slema igrati protiv Holanđanina Tima van Rajthovena, koji je savladao kineskog tenisera Džana Džidžena sa 3:6, 6:7 (4), 7:6 (9), 6:1, 6:4.

Domaći teniser Sebastijan Korda je u prvom kolu pobedio Argentinca Fakunda Bagnisa sa 5:7, 7:6 (3), 7:5, 6:1. U sledećem kolu igra protiv sunarodnika Tomija Pola.

Još jedan američki igrač se plasirao u narednu fazu. Emilio Nava je sa 7:6 (9), 4:6, 7:6 (4), 1:6, 6:1 pobedio Australijanca Džona Milmana, pa će u sledećem kolu igrati protiv Britanca Endija Mareja.

Dalje je prošao i 14. teniser sveta Italijan Mateo Beretini, pošto je savladao Čileanca Nikolasa Harija sa 6:2, 6:3, 6:3. Za rivala u sledećem kolu ima boljeg iz meča Tomas Martin Ečeveri (Argentina) i Ugo Grenije (Francuska).

Pobedom u tri seta u drugo kolo se plasirao i kineski igrač Vu Ibin, koji je bio bolji od gruzijskog tenisera Nikoloza Basilašvilija sa 6:3, 6:4, 6:0.

BONUS VIDEO Novak stigao u Arenu, dočekale ga ovacije publike

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar