Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Rodžer Federer snimao je dolazak na trening na kome je bila i porodica Rafaela Nadala, sa kojim je bio u istom automobilu kada je dolazio na teren za trening.

Ovaj teren je koštao milion dolara samo da se podigne za ovu priliku, a upravo tu su Federer i Nadal odradili poslednji trening.

Foto: Nova.rs, Shutterstock

PROČITAJTE JOŠ

Redovi su bili ogromni, pa je u jednom trenutku navijačima bio zabranjen ulazak u ovaj deo kompleksa kako bi igrači imali koliko je moguće mira da se pripreme za poslednji meč.

Nadal je u jednom trenutku Instagram „lajva“ poručio „biće zabavno, ali teško će biti da izdržimo sve“, poručio je Španac aludirajući na sve emocije zbog poslednjeg meča Federera.

Švajcarac je u nekoliko navrata pojasnio da se smeju, ali više iz nervoze nego što im je zaista do smeha. Prosto bio je to odbrambeni mehanizam. Ipak, pomalo je čudno što je taj trening centar izgledao baš tako. Naime, navučena je ogromna mreža kako loptica ne bi pogodila nekog navijača, pa su mnogi komentarisali da izgleda kao da se nalaze u zoološkom vrtu. Ipak, bio je to najbolji način da se i navijačima koji nisu imali novca za karte (u preprodaji se sada dostižu cene od 63.000 evra) da vide dve teniske legende.

Foto: Nova.rs

Ujedno su navijači imali priliku da vide Federera uživo pred poslednji meč u karijeri što je gotovo izazvalo stampedo kada su navijači shvatili ko će nalazi u dvorani za trening. Morali su brzo da reaguju organizatori, koji su to očigledno očekivali, pa je bio zabranjen ulazak navijačima dok god prethodni ne budu napravili krug. U tom trenutku su gužve već bile ogromne na svakom mestu gde se prodaje roba Lejver kupa, na svakom ulazu, pa i štandovima okolo. Niko nije želeo da propusti istorijsku priliku da po poslednji put vidi uživo Federera kao aktivnog igrača.

Sponzor Lejver kupa na Nova.rs je Erste banka.

Foto: nova.rs

BONUS VIDEO Lejver kup u Londonu: Proslava karijere Rodžera Federera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar