Foto: Tanjug/(AP Photo/Rick Rycroft

Jedna dama postala je planetarni hit kada je odlučila da sa tribina "Rod Lejver arene" pokaže Rafaelu Nadalu srednji prst! Ipak, dan kasnije je odlučila da javno objasni svoj postupak.

Dama iza nje sa zastavom ostala je zabezeknuta, dok se Nadal nasmejao potpuno zatečen njenim ponašanjem.

PROČITAJTE JOŠ

Povikala je neprimerene reči pre servisa Španca, a on je ostao šokiran.

Nakon to ga je rekao da je ona verovatno popila previše tekile ili džina. Publika je izviždala ovu damu dok je obezbeđenje ispratilo van tribina.

Ona je gostovala na „Melburnu radiju“ kako bi objasnila svoju verziju događaja, a samo je na trenutak  zažalila zbog ponašanja.

„Svakako nisam navijač Nadala, mislim da je dosadan jer prolazi kroz sve te opsesivno-kompulzivne rituale stalno. Sama činjenica da je moja slika obišla svet objašnjava koliko su dosadni mečevi, jer ko želi da se fokusira na gledaoca?“, rekla je ona i tako uvredila čitav tenis.

Foto: Tanjug/AP Photo/Rick Rycroft

Za trenutak je delovalo da se pokajala, a onda je rekla da je to iza nje.

„Malo me je stid. Probudila sam se jutros i sačekale su me poruke i pozivi od različitih ljudi. Verovatno nije to sjajan izgled za mene trenutno, ali znate, šta mogu da uradim? Šta je urađeno urađeno je.“

Objasnila je šta se sve dešavalo tog dana na tribinama.

„Povikala sam ‘Preskoči svoje OKP rituale’ kada je trebalo da servira i onda me je pogledao i tada sam mu pokazala ‘ptičicu’. Moja ćerka nije srećna jer sam je osramotila. Navijala sam za drugog tipa jer su svi ostali navijali za Nadala. Alkohol svakako dozvoljavala ljudima da se malo oslobode, ali ja sam takva u svakom slučaju. Obezbeđenje je bilo nepristojno. Rekli su mi ‘Moraš da ideš’ i ja sam rekla ‘Zašto? Ja sam gledalac, platila sam moju kartu, zašto mi nije dozvoljeno da govorim'“, završila je ova dama.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare