Foto: Twitter Screenshot Igor Jurić

Strašna scena je potresla Srbiju, a u međuvremenu Nova.rs otkriva mnoge detalje.

Ne stišava se buka nakon što se pojavio snimak na kom otac, kineski državljanin, tuče ćerku teniserku na terenima u Beogradu.

Snimak koji se pojavio u javnosti nastao je pre tri nedelje, a u čitav slučaj je bio uključen i Teniski savez Beograda koji je pomogao da se locira napadač.

Snimak iz Beograda deli se širom Balkana, pa i daleko izvan granica ovog dela Evrope. Čitav teniski svet je ostao u šoku kada je video šta se dešava.

PROČITAJTE JOŠ

Neko je snimio trenutak kada se otac, ujedno i trener teniserke, iživljava nad ćerkom na terenu. Snimak je zgrozio sve, a u pitanju su državljani Kine koji borave u našoj zemlji.

Prve informacije svedoče da je do nasilja došlo jer je otac smatrao da se ćerka nije dovoljno trudila na treningu!? I nije ovo prvi put da se to dešava, jer je maloletna teniserka često bila u grču.

Kineski državljanin V. L. (50) uhapšen je zbog sumnje za nasilje u porodici.

Snimak je objavio i Igor Jurić. Kineski državljanin je, prema nezvaničnim informacijama, izbačen sa Akademije Tipsarević upravo zbog nasilja, a postoje priče da je došlo i do sukoba sa drugim trenerom.

Nakon toga su odlučili da ostanu u Srbiji (samo njih dvoje), a iznajmljivali su terene na različitim mestima da bi trenirali. Snimak nasilja je navodno nastao na terenima TK Crvena zvezda, koja je samo iznajmila terene na korišćenje, kao i svakom drugom.

Određeno je njegovo zadržavanje na 48 sati, a onda se očekuje da bude potpisan sporazum o deportaciji iz Srbije. Ipak, prema sadašnjim informacijama nije poznato šta će se desiti sa ćerkom.

Teniserka ima 14 godina i kao maloletno lice je njen identintet sakriven, a ona je u nedelju igrala turnir u našoj zemlji.

BONUS VIDEO Savršen poen Đokovića za početak meča protiv Medvedeva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare