Aleks Koreča i Olga Danilović
Foto: Screenshot Twitter Danilovic Olga

Olga Danilović je objavila fotografiju sa treninga sa legendom tenisa.

Aleks Koreča, nekada drugi teniser sveta, godinama je mentor našoj teniserki, a sada je ona objavila zajedničku fotografiju.

PROČITAJTE JOŠ

Napisala je samo poruku „Porodica“ uz zajednički selfi iz Španije.

Koreča je ranije za španske medije otkrio kakav odnos ima sa našom igračicom i da sarađuju već neko vreme.

„Naša saradnja je počela i pre 2016. godine, pošto sam joj i pre toga delio savete. Njen uspeh u Moskvi je sve samo ne slučajan. Tri nedelje smo vredno radili posle mog povratka sa ovogodišnjeg Rolan Garosa i ona je nakon toga uspela da osvoji trofej u Nemačkoj (Rajnert open) sredinom jula. Rekao sam joj da bi i u Moskvi mogla da napravi nešto veliko, što je ona na kraju i uradila“, rekao je Koreča nakon što je Olga osvojila titulu u Moskvi pre pet godina.

Pojasnio je koji je njen stil igre.

„Ona je vrlo raznovrsna igračica, koja sa velikim uspehom može da igra na svim podlogama. Ipak, trenutno joj najviše odgovara šljaka, levoruka je i to joj daje kvalitet više. Olga je kompletna teniserka, ima dobar bekhend, bez problema pogađa top-spinove i veoma je agresivna.“

Istakao je tada da je turnir u Moskvi prekretnica, ali nismo videli previše uspeha od naše igračice. Ipak, očekuje se da napravi veliki rezultat.

„Najbitnije je to što ona ima potencijal i mora da nastavi da ga koristi. Ceo njen tim je tu da joj pomogne u tome, pošto je posle ovog uspeha zakoračila na veliku scenu“, rekao je tada Španac za „Marku“.

BONUS VIDEO Olga Danilović tražila od navijača da ućute, Ruskinja plakala zbog publike

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar